Onze doelen


HULPMIDDELENCENTRUM

Het opzetten van een hulpmiddelencentrum met dependances in het binnenland van Gambia, zodat C4M het hele land kan bedienen. We zijn ook voortdurend op zoek naar gratis hulpmiddelen om op voorraad te zetten. We proberen steeds de best passende hulpmiddelen uit te lenen. Vooral bij kinderen is dit een uitdaging. Hulpmiddelen slijten in Gambia harder, dus moeten ook vaker vervangen worden.


VERVOER

Korte termijn doel is om een eigen auto te hebben om de hulpmiddelen naar ons magazijn, brancheorganisaties en cliënten te vervoeren en om onze zorgcoördinator huisbezoeken te laten afleggen. We hebben een solide auto met vierwielaandrijving nodig vanwege de slechte wegomstandigheden en het regenseizoen. Op middellange of lange termijn hebben we mogelijk meer auto’s nodig voor onze medewerkers.


WERKGELEGENHEID

Een ander doel is het creëren van werkgelegenheid. Halverwege 2020 hopen we een zorgcoördinator en eventueel een distributeur/chauffeur/klusjesman in dienst te nemen. Op de lange termijn, afhankelijk van groei en ontwikkelingen, hopen we een onderhoudstechnicus, magazijnbeheerder, ergotherapeut, fysiotherapeut en thuisverpleegkundige aan te stellen.